Antal: 4-8 stk. 
Tilberedningstid: ca. 20 min. + 2 timer til marinering



Pitabrød med peanutkylling og Taverna Domyati


Ingredienser:
• 1 Taverna Domyati
• 4-8 lækre pitabrød
• 400 g kyllingeinderfilet
• Grøn salat
• Sød chilisauce

Marinade til kylling:
• 1 spsk honning
• 1 spsk sojasauce
• 1 spsk peanutbutter
• 1 tsk sambal oelek (stærk chilipasta)
• 2 spsk. vindruekerneolie

Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingestykkerne i. Lad dem gerne trække 1-2 timer på køl.
Steg kyllingestykkerne på grill eller grillpande og lun pitabrødene.
Fordel salat, kylling og Domyati i pitabrødene og kom sød chilisauce over.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.