Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf 30 min. på køl



Polenta med Bresaola og kanelkrydret Domyati creme

Ingredienser:
• 125 g Taverna Domyati
• 2 spsk græsk yoghurt 
• 1 knivspids stødt kanel 
• 1/2 tsk dijonsennep

• 4 dl vand
• 1/4 pose minutpolenta 
• 1/2 rød chili
• 10 g ingefær
• 1 fed hvidløg
• salt og peber 
• 1 spsk olivenolie

Anretning:
• 60 g bresaola
• 20 g rucola salat 


Fremgangsmåde:
Domyati piskes med græsk yoghurt, sennep og kanel.

Vandet bringes i kog og minutpolenta drysses i under omrøring. Polentaen smages til med finthakket chili, ingefær, hvidløg, salt og peber. Polentaen hældes i et ildfast fad, smøres jævn på overfladen og stilles på køl.

Polentaen skæres i kvadrater, ristes i olivenolie på panden og afkøles let. Domyati cremen sprøjtes på polentaen. Rucolasalaten lægges på, og bresaola rulles og arrangeres på cremen.


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.