Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Røget lakserulle med fennikel

Ingredienser:
• 200 g Taverna Domyati
• 260 g røget laks 
• 1 stk fennikel 
• 1 bundt purløg
• 40 g kumquat
• 1 spsk citronsaft 
• 2 spsk citronskal
• 1 spsk olivenolie
• 3 tsk akaciehonning 
• 80 g smør 
• salt

Fremgangsmåde:
Tynde skiver af røget laks rulles om en rørt creme af Domyati, smagt til med citronsaft.
Fintsnittet fennikel og purløg vendes i en marinade af olivenolie, salt og citronskal.
Kumquat halveres og sauteres på pande i smør og honning. Halvlune kumquat arrangeres på en tallerken sammen med lakserullen og fennikelsalat.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.