Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Råmarineret sommerkål med hvid gedeost


Ingredienser:
• 300 g Taverna Snack (Keci Peyniri)
• 500 g flanksteak
• 1 spsk. tørret rød chili
• 1 spsk. olie til stegning
• 1 lille sommerkål/spidskål
• 4 spsk. sesamolie
• ½ dl citronolie
• ½ dl sesamfrø
• 3 fed hvidløg
• 2 spsk. citronsaft
• 1 brundt kørvel
• salt og sort peber, frisk fra kværn

Fremgangsmåde
Flanksteaken krydres med chili, salt og peber. Steges i olie på pande 6-7 min. på hver side. Kødet pakkes ind i stanniol, trækker 10-20 min. Skæres herefter i tynde strimler. Kålet snittes fint og vendes grundigt med ost, brækket i mindre stykker, sesamolie, citronolie, sesamfrø, knust hvidløg, citronsaft, kød og grofthakket kørvel.
Smag til med salt og peber og opbevar køligt til servering.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.