Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time


Ris med ost og skinke

Ingredienser
:
• 2 spsk finthakkede zittauerløg
• 4 dl løse ris
• 1 spsk olie
• 6 dl vand
• ½ tsk groft salt
• 3 spsk friskhakket persille

• 100 g kogt skinke i tern
• 200 g Taverna Gybna Baida Cooking and Salad i tern
• 1 æg
• 2 dl mælk
• 50 g smør
Pynt: Persille

Fremgangsmåde
Svits løg og ris i olie i  en gryde. Tilsæt vand, salt og persille. Kog risene ca. 10 min. Bland dem med skinketerninger og ost. Kom blandingen i et ovnfast fad (ca. 20 x 20 cm). Pisk æg og mælk sammen og hæld det over risblandingen.
Fordel smørret herpå. Dæk fadet med alufolie. Bag retten midt i ovnen ca. 30 min. ved 200º.  
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.