Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 30 min. + kogetid


Rødbedesalat med lynmarineret rødkål & snack ost

Ingredienser:
• 1 kg rødbeder
• 3-4 spsk olivenolie
• 3 spsk balsamicoeddike
• 1/2 tsk salt

Lyn-marineret rødkål:
• 1/2 rødkålhoved, ca 500 g
• 4 spsk æblecidereddike
• 2 spsk flydende honning
• 1/2 tsk fint salt
• 1/4 tsk stødt fennikel

Topping:
• 1 granatæble
• 200 g Taverna salad & snack ost
• 50 g ristede græskarkerner

Rist græskarkernerne et par minutter på en pande indtil de begynder at dufte nøddeagtigt, sæt dem til side. Skær rødkålen så tyndt som muligt, brug gerne en mandolin. Bland med æblecidereddike, honning, stødt fennikel og salt, og rør grundigt rundt. Sæt rødkålen til side. Skyl rødbederne og kog dem i rigeligt vand i ca 35-40 minutter til de er lige akkurat møre. Hæld dem over med koldt vand og lad dem køle ned før skrællen gnides af dem. Skær dem i tynde skiver og fordel dem på et fad og vend med lidt olivenolie, balsamicoeddike og et lille drys salt. Pres rødkålen fri for evt. væde og fordel den over rødbederne og vend begge dele løst sammen. Smuldr osten over og top med granatæblekerner og græskarkerner.  Server salaten ved stuetemperatur.
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.