Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 2 timer heraf bages tomaterne 1 time evt. dagen før.



Salat med Gedeost og sprøde tomater

Ingredienser:
• 80 g rucolasalat 
• 80 g romainesalat
• 300 g blommetomater 
• 200 g Gedeost
• 2 spsk citronolie
• 4 stk tyndt bagte rugbrødsskiver

Fremgangsmåde:
Færdig rugbrødsblanding smøres tyndt ud på bagepapir, hæver i ca. 25 minutter og bages ved 185 grader i ca. 10 minutter. Skæres i trekanter og bages let sprøde i 5 minutter.

Tomater skæres i tynde skiver og lægges på bagepapir, som er penslet med olie. Krydres med salt og friskkværnet sort peber og bages ved 110 grader i ca. en time. Kan opbevares i kagedåse.

Salaten skylles, marineres med citronolien og arrangeres i dybe tallerkener. Rugbrødsskiverne stilles, så de danner højde. Tomater og Gedeost lægges på. 


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.