Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 15 min. heraf 5 min. til bagning



Salat med croutoner, yoghurt og salatost med oliven

Ingredienser:
• 1 bæger Taverna Kryddermarineret salatost med oliven
• 2 spsk. olivenolie
• 150-200 g daggammelt ciabatta eller baguette
• 1 dl yoghurt 10% el. 2%• 1 fed hvidløg
• Salt og friskkværnet peber
• Ca. 1 spsk. limesaft
• 1 agurk
• 1 hoved ærtesalat (Frillice)


Skær brødet i grove stykker og vend dem med marinaden fra salatosten og olivenolien. Kom brødstykkerne i en bradepande og bag dem gyldne og sprøde i en 220° forvarmet ovn i 4-5 minutter. Hold øje med dem så de ikke bliver for mørke. Rør yoghurt med hvidløg og smag til med salt, peber og limesaft. Skræl agurken, del den på langs og fjern kernerne. Skær den i skiver. Skyl, pluk og tør salaten. Anret salaten i dybe tallerkner. Først en klat yoghurt, så salat, agurk, ost og oliven og top med de sprøde brødstykker.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.