Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: 1 døgn og 30 min. heraf 1 døgn til iblødsættelse af linser



Salat med orange linser

Ingredienser:
• 2 plader naanbrød 
• 2 bægre Salatost med oliven og krydderier 
• 1 lille bundt bredbladet persille 
• 400 g orange linser
• 200 g soltørrede abrikoser

Fremgangsmåde:
Orange linser lægges i blød i koldt vand i et døgn. Linserne koges ca. 1/2 time.
Bredbladet persille skylles, og bladene gøres fri af stilkene. Persilleblade blandes med kogte, orange linser, hakkede abrikoser, Salatost med oliven og krydderier og marinaden her fra.
Salaten arrangeres på en tallerken i halve, lune naanbrød formede som kræmmerhuse. 


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.