Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 30 min.



Serranoskinke med Beyaz Peynir

Ingredienser
:
• 100 g lufttørret skinke i tynde skiver, fx serrano
• 4 tsk tør sherry
• ½ netmelon (ca. 350 g) 
• 100 g Taverna Beyaz Peynir i tynde skiver
• 4 friske figner, i kvarte
• friskkværnet peber

Pynt
• friske basilikumblade

Tilbehør
• lyst brød

Fremgangsmåde:
Læg skinken på 4 tallerkener, så skiverne næsten dækker bunden. Dryp med sherry. Fjern kerner og skal fra melonen - skær ikke for tæt på skallen. Skær melonen i tynde skiver og anret dem sammen med ost og figner på skinken. Drys med peber.

Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.