Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 20 min. + 2 timer til marinering af kødet



Shawarma med Gybna Baida

Ingredienser:
• 4 stk. Tortilla eller pitabrød
• 200 g Gybna Baida
• ½ stk. agurk
• ½ stk. iceberg

• 400 g oksekød i fine strimler
• 2 stk. tomat
• 2 stk. løg i halve ringe
• ½ dl eddike
• ½ dl olie
• citronskal
• Salt og peber
• (evt. garam masala)

Krydderurtedressing:
• 2 dl cremefraiche
• 2 spsk. finthakket persille
• 1 spsk. citronsaft
• ½ tsk. akaciehonning
• Salt og peber

Fremgangsmåde
Oksekød i strimler lægges i en marinade af eddike, olie, citronskal og salt i 2 timer.
Løgene skæres i halve skiver og tomaterne skæres i skiver. Kødet brunes af på panden og lægges i en bradepande med tomater, løg og krydres med salt og peber. Kødet steges mørt i ovnen ved 160 grader ca. 10 min.

Krydderurtedressing:
Cremefraiche røres med citronsaft og smages til med akaciehonning, salt og peber. Finthakket persille vendes i.

Tortilla pandekager fyldes med hakket icebergsalat, oksekød, løg, tomater, agurkeskiver og Gybna Baida. Dressingen serveres i tortillaen eller ved siden af.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.