Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 20 min.



Smørrebrød med røget svinemørbrad, Domyati og peberrodscreme

Ingredienser:
• 4 skiver rugbrød m. smør
• 1 stk hovedsalat
• 200 g røgede svinemørbrad
• 200 g Taverna Domyati
• 4 forårsløg
• 6 cherrytomater
• 2 spsk rød balsamico
• salt og kværnet sort peber

Peberrodscreme:
• 1½ dl drænet yoghurt naturel
• ½ dl piskefløde
• 2 spsk revet peberrod
• sukker og citronsaft
• 1 spsk hakket oregano

Fremgangsmåde:
Cherrytomaterne deles og placeres på bagepapir, stænkes med balsamico og krydres med salt og kværnet sort peber.
Tomaterne bages ved 140°C i ca. 5 minutter.

Peberrodscreme:
Drænet yoghurt røres lind med revet peberrod og vendes med letpisket fløde.
Cremen smages til med sukker, citronsaft og finthakket oregano.

Salaten arrangeres på brødet med tynde skiver af røget svinemørbrad.
Domyati skæres i kvadrater og placeres på kødet.
Stykket pyntes med tomater, letkogte forårsløg, peberrodscreme og frisk oregano.
 


Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.