Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf 45 min. i ovn



Sprøde havreflan med parmaskinke og Domyati creme

Ingredienser:
• 150 g Domyati
• 1 spsk græsk yoghurt
• ½ spsk citronsaft
• salvie, muskat og knust sort peber 
• 1 spsk finthakket persille
• 8 skiver parmaskinke 
• 100 g vandmelonkugler 
• 100 g fintsnittet romainesalat
• 8 stk sprøde havreflan:
• ½ dl havregryn 
• 1 1/2 dl vand
• lidt salt


Fremgangsmåde:

Domyati røres med græsk yoghurt og citronsaft og smages til med salvie, revet muskat, knust sort peber og finthakket persille.

Havregryn og vand koges til grød og smages til med lidt salt. Havregrøden smøres tyndt ud i cirkler på bagepapir og bages sprøde i ovnen ved 110 grader i ca. 30 - 45 minutter.

Ved anretning placeres en havreflan som bund. Fintsnittet romainesalat og tynde skiver af parmaskinke arrangeres på bunden. Med en varm ske formes et æg af Domyati cremen, som lægges på. Toppes med en havreflan. Pyntes med melonkugler af vandmelon.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.