Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 15 min. + 45 min i ovn



Sprøde ovnbagte rodfrugtechips med krydderurtedressing


Ingredienser:
• 250 g pastinak
• 250 g gulerødder
• 250 g persillerod

• 2 dl Yoghurt naturel
• 1 dl creme fraiche
• ½ spsk. dijonsennep
• 1 spsk. hakket kørvel
• 2 spsk. hakket persille
• ½ spsk. hvidvin
Lidt citronsaft
Salt og peber


Fremgangsmåde:
Rodfrugterne skrælles og soigneres. Med en tyndskræller skrælles rodfrugterne i tynde skiver på langs og lægges tilfældigt på bagepapir. Tørres i ovnen ved 100 grader i ca. 45 min. eller til de er sprøde, vendes lidt rundt i tørringsprocessen. Når rodfrugterne er færdige, krydres de med salt.

Yoghurt røres med cremefraiche, dijonsennep, hvidvin og smages til med citronsaft, salt og peber. Finthakkede krydderurter vendes deri.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.