Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time og 15 min.



Støbt osteterrine

Ingredienser:
• 200 g Beyaz Peynir
• 2 dl sødmælk 
• 2 dl piskefløde 
• 6 blade gelatine
• 4 spsk olivenolie
• 1 spsk hvidvinseddike 
• 4 spsk purløg 
• 4 tomater
• salt og peber
• 32 stk kapersfrugt 
• 32 stk oliven


Fremgangsmåde
Beyaz Peynir og mælk smeltes ved lav temperatur. Udblødt gelatine vendes rundt i ostemassen.
Den afkølede masse tilsættes let pisket flødeskum. Ostemassen støbes i forme og hærdes.
Eddike og olie piskes sammen til en marinade og smages til med salt og peber. Strimler af tomater og finthakket purløg vendes i marinaden.
Den støbte osteterrine anrettes på en tallerken sammen med marinade og pyntes med kapersfrugter og oliven.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.