Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 40 min., heraf 20 min. i fryseren til smørret



Stegt helleflynder med Beyaz Peynir

Ingredienser:
• 400 g helleflynder
• 100 g smør 
• ¼ bundt dild
• 100 g Beyaz Peynir
• 50 g smør til stegning
• 2 spsk olie 
• 2 1/2 dl æblemost af god kvalitet
• 3 røde æbler
• 1 tsk kardemomme 
• 1 tsk akaciehonning
• lidt salt og peber


Fremgangsmåde:
Smørret piskes blødt og blandes med fine stykker af Beyaz Peynir og hakket dild. Smørret smøres ud på bagepapir i et tyndt lag og fryses.
Æblemost, tilsat kardemomme, honning, salt og peber koges op. Røde æbler skåret i både pocheres i den krydrede æblemost.

Helleflynderen skæres i stykker på ca. 100 g, krydres med salt og vendes i mel. Fisken steges i smør, tilsat lidt olie. Den frosne smør skæres i pæne stykker og lægges på den varme fisk.
Ved anretning placeres den varme helleflynder på de pocherede æblebåde og pyntes med dild.
 


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.