Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca. 15 min.



Tapas sticks med Grillost

Ingredienser:
• 2 Taverna Grillost med chili
• 4 spsk olivenolie
• 2 spsk friske krydderurter fx kørvel og basilikum
• groft peber
• revet skal af 1/2 økocitron
• 16 bambusspyd

Tilbehør til tapastallerken:
Lufttørret skinke, chorizo pølse, gode oliven, grillede peberfrugter, ristet brød med oliventappanade, bruschetta med tomat og hvidløg.

Fremgangsmåde:
Skær ostene i 1,5 cm skiver på den lange led. Vend skiverne og skær dem igennem på langs så du får 8 stænger af hver ost. Stik et spyd igennem hver ostestang og grill dem på alle sider. Alternativt kan du stege dem på en pande i lidt olie og stikke dem på spyddene bagefter. Læg dem på et fad eller tallerkener og fordel olivenolie, hakkede krydderurter, peber og fintrevet citronskal over. Server straks som del af en tapas tallerken.
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.