Antal personer: 4
Tilberedningstid: ca.15 min.



Grillost, tomatsalat og oliventapanade

Ingredienser
:
• 300 g Taverna Grillost
• 4 stk tomater
• 1 stk rødløg

Oliventapanade:
• 100 g sorte oliven
• ¾ dl olivenolie
• ¼ bundt kørvel
• salt og peber

Grill ost skæres i skiver og steges gyldenbrun på grill.

Oliventapanade:
Sorte oliven blendes og tilsættes olivenolie, salt, peber og finthakket kørvel.

Tomaterne halveres og skæres i skiver med finthakket rødløg.
Tomatsalat, Grill ost og tapanade anrettes på tallerkenen og pyntes med frisk kørvel.

Tilbage

 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.