Yoghurt creme til honningmarineret frugt
Ingredienser:
• 4 dl Yoghurt 10%
• stødte kardemommefrø fra 2 kapsler - ca. 1/4 tsk
• 1 stykke syltet ingefær uden lage (ca. 10 g)
• 1 1/2 spsk sukker
• 1 nektarin i stykker (ca. 125 g)
• 1/2 melon i mindre stykker, fx galia (ca. 200 g)
• 100 g vindruer i halve uden sten
• 2 spsk akaciehonning
• 75 g ristede, flækkede og smuttede mandler
Fremgangsmåde
Vend yoghurt og de stødte kardemommefrø sammen. Hak ingefæren fint og vend den i cremen sammen med sukker. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst en halv time. Smag til.
Vend forsigtigt frugt og honning sammen i en skål. Lad blandingen marinere tildækket på køkkenbordet i ca. en halv time.
Anret cremen sammen med den marinerede frugt på desserttallerkener og drys med de ristede mandler.
Tilbage