Antal personer: 6 personer
Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf 30 min. på køl



Yoghurt creme til honningmarineret frugt

Ingredienser:
• 4 dl Yoghurt 10% 
• stødte kardemommefrø fra 2 kapsler - ca. 1/4 tsk
• 1 stykke syltet ingefær uden lage (ca. 10 g) 
• 1 1/2 spsk sukker

• 1 nektarin i stykker (ca. 125 g) 
• 1/2 melon i mindre stykker, fx galia (ca. 200 g)
• 100 g vindruer i halve uden sten 
• 2 spsk akaciehonning
• 75 g ristede, flækkede og smuttede mandler


Fremgangsmåde
Vend yoghurt og de stødte kardemommefrø sammen. Hak ingefæren fint og vend den i cremen sammen med sukker. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst en halv time. Smag til.

Vend forsigtigt frugt og honning sammen i en skål. Lad blandingen marinere tildækket på køkkenbordet i ca. en halv time.

Anret cremen sammen med den marinerede frugt på desserttallerkener og drys med de ristede mandler.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.