Antal personer: 4 personer
Tilberedningstid: ca. 40 min., heraf 20 min. i ovn



Yufka fyldt med aubergine

Ingredienser:
• 8 stk. Yufka (tynk færdig dej) 
• 250 g Halloumi 
• 1 æg 
• 2 stk ansjosfilet (kan udelades)
• 700 g aubergine 
• 2 spsk olivenolie
• lidt knust sort peber 
• 4 spsk grøn pesto


Fremgangsmåde
Aubergine skæres i fine tern, og sauteres på pande i olie. Halloumi skæres i tern og vendes i den afkølede aubergine. Retten smages til med finthakkede ansjosfileter, knust sort peber, og røres let med ægget. Yufkadejen lægges sammen 2 stk. og dejen kommes derpå, rulles og lukkes med æggehvide og bages i ovn ved 220 grader i ca. 20 minutter.

Anrettes på tallerken med pesto.


Tilbage
 Print
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.