Fokusområder

Detail
Vesteuropa

Etnisk
Vesteuropa
 
Øst
Balkan, Sydøsteuropa 

Oversøisk
USA, Mellemøsten, Australien og øvrige oversøiske markeder
På dette fokusområde er aktiviteterne koncentreret om at markedsføre detailprodukter til forbrugerne og de europæiske detailkæder. Derudover serviceres virksomheder inden for cateringsektoren og fødevareindustrien med såvel standardprodukter som specialudviklede produkter.
Tilbage
Inden for fokusområdet Etnisk målrettes vore aktiviteter især mod de tyrkisk talende indbyggere i Vesteuropa. Vores sortiment til området omfatter især mejeriprodukter, som indgår i det tyrkiske køkken. Derudover servicerer vi også andre etniske kundegrupper med græske og arabisk inspirerede hvide oste.
Fokusområdet omfatter markeder på Balkan og i Sydøsteuropa. Her servicerer vi distributører, grossister og detailhandelskæder primært med vore egne hvide oste men også med andre mejeriprodukter.
Oversøisk fokuserer på de markeder udenfor Europa, som har befolkningsgrupper, der spiser meget hvid ost, bl.a. Mellemøsten. Herudover leverer vi dog også andre mejeriprodukter end hvid ost til en række oversøiske markeder.
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.