Kræsne kendere

Vi har det som et erklæret mål at produktudvikle og levere hvide oste med en smag, konsistens og kvalitet, som kan godkendes af kendere. Nemlig de loyale forbrugere og kunder i de lande, hvorfra vi har hentet inspiration til de hvide oste.

En velsmagende mission

Udover at sælge de hvide oste, ønsker vi også at udbrede kendskabet til hvide oste og deres mange anvendelsesmuligheder. Den hvide ost kan nemlig meget andet end at løfte enhver salat til op over kanten af salatskålen. Alt efter type kan den bages, røres op, steges og indgå i mange skønne retter, inspireret af Middelhavslandene, Balkan og Mellemøsten. Året rundt.

Uafhængig og omstillingsparat

Vi er et uafhængigt, privatejet mejeriselskab. Vi har en hurtig reaktionstid og kan også køre mindre, målrettede produktioner til stor fordel for vores kunder. Selv om selskabet med årene har vokset sig større, foregår dele af produktionen stadig ved håndkraft. Det åbner op for flere muligheder og bevarer en del af sjælen ved det oprindelige håndværk.

 
 
 
 
  
NORDEX FOOD A/S - Nordre Ringgade 2 - DK-9330 Dronninglund - Denmark - Phone: +45 96 47 15 00
design by 1spire.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.