Prøv vores lækre cheese fries

Du har søgt på cheese fries. De fantastiske og smagfulde cheese fries har virkelig vundet frem i de seneste år. Derfor har vi naturligvis også cheese fries med i vores sortiment Nordex Food. 

De lækre chees fries kan sidestilles med halloumi fries og nydes i stor stil som snack, hvor vi kan anbefale, at dyppe dem i en chilli- eller aiolidip. De er også rigtig gode som tilbehør, når en burger skal nydes. 

Den specielle opskrift har resulteret i en grillost, der er cremet og sprød på samme tid. Vi er derfor også sikre på, at dine kunder vil elske vores velsmagende cheese fries

Nordex Food er et af nordens førende mejerier med mejerifaciliteter i Danmark, Østrig, Rumænien og Wales. På vores moderne mejerier bruger vi udelukkende god frisk mælk fra vores lokale leverandører. Dette mener vi, at man tydeligt kan både føle og smage i det færdige produkt. Det samme gælder naturligvis også vores samarbejdsparters produkter som vi forhandler.

Når du vælger os som din leverandør, får du en forretningspartner, der kan producere og levere skræddersyede løsninger med både egne og forhandler produkter. Da vores fokus er på langsigtede relationer med store og små forretningspartnere, tager vi dine behov og krav meget alvorligt. Vi er kendt som en pålidelig leverandør. Dette er da også grunden til, at førende mærker som Tesco, Sainsbury's, Burger King, Carrefour, Costco og mange flere foretrækker vores produkter.

Din nye favorit snack er Cheese fries fra Nordex Food

Når nogle mennesker hører navnet cheese fries, tænker de på osteagtig chips, som er en skål bestående af pommes frites dækket af ost. Hvad vi tilbyder er stegt ost, der er skåret ud i stænger eller skåret ud som pommes frites. Vores ostefries er bløde indvendigt og sprøde på ydersiden. De er en velsmagende snack, der efterlader dine kunder hungrende efter mere.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost som private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Cheese fries
Scroll to Top