Salgskanaler

NORDEX FOOD er vokset enormt siden grundlæggelsen i 1984. Væksten bygger på tre salgskanaler: Detail, foodservice og industri. Gennem årene har vi opbygget mangeårige partnerskaber baseret på tillid og respekt – og det er noget, vi er stolte af.

 

DETAIL

Vores salgsteams er altid på forkant med tidens fødevaretendenser. De fokuserer på forbrugernes behov og ønsker og arbejder målrettet sammen med vores kunder for at kunne tilbyde de produkter og den værdifulde indsigt, der er behov for.

Alle vores kunder – store og små – skal sikres præcis de produkter og kvantiteter, de har behov for – når de har behov for dem. Uanset om din virksomhed ønsker at købe vores mærker eller private label, så står NORDEX FOOD klar til at servicere og supportere.

FOODSERVICE

NORDEX FOOD fokuserer på både kvalitetsprodukter, et højt serviceniveau og bred knowhow. Vi er eksperter i vores sortiments anvendelsesmuligheder indenfor foodservice, for vi er selv foodies og kender vores forbrugere. Dermed kan vi bidrage med inspiration til spændende og sunde retter  – baseret på de nyeste trends.

For at være blandt de førende leverandører af hvid ost samt Middelhavsoste fra Grækenland, Cypern og Italien, udvikler vi konstant nye produkter og smagsvarianter. Disse kommer både som friske og frosne produkter, i en række forskellige udskæringer og emballager samt leveret via en effektiv forsyningskæde.

INDUSTRI

Vores kerneopgave er at sikre vores kunder i fødevareindustrien råvarer, som er tilpasset behovene i deres produktioner. NORDEX FOOD sætter en ære i at være din samarbejdspartner og ud fra dine behov og ønsker udvikle nye varianter eller optimere eksisterende. I kraft af vores egne produktionssteder og det tætte samarbejde vi har med vores leverandører, har vi en lang række muligheder for at indgå i udviklingsprojekter omkring vores produktsortiment.

Fødevaresikkerhed er integreret i alle led af NORDEX FOODs udviklings-, salgs- og produktionsprocesser, og vores produktion i Danmark er BRC AA-certificeret.

Scroll to Top