Hvem er vi?

NORDEX FOOD blev grundlagt i 1984 og har i dag egne selskaber og afdelinger i Danmark, Tyskland, Østrig, Rumænien, Grækenland, Belgien, Holland, Storbritannien og Kroatien. Gruppen består - ud over hovedkontoret - af tre produktionssteder, en række salgskontorer og 500 medarbejdere, der producerer og sælger hvid ost samt andre oste- og mejeriprodukter til kunder over stort set hele verden.

NORDEX FOOD-gruppen er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Dronninglund. Vi har 230 medarbejdere ansat i Danmark på hovedkontoret og på vores mejeri i Nørager. Sammen med kolleger i resten af Europa arbejder vi målrettet med at implementere og sikre de højeste standarder af kvalitet og fødevaresikkerhed igennem produktion, indkøb, salg, marketing, administration, IT og HR.

Se vores helt nye corporate video og få indblik i, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dig som kunde, samarbejdspartner eller ny medarbejder.

Fotograf: Torben Hansen
Fotograf: Torben Hansen

Martin Aagaard Pedersen, CEO, og Keld Pedersen, grundlægger og bestyrelsesformand.

youtube-video-thumbnail

NORDEX FOOD er Specialisten i hvid ost. Vi er en virksomhed i konstant udvikling og med klare mål for vækst. Vores vækst bygger på en fælles historie og erfaringer, der konkret kommer til udtryk i vores virksomhedskultur i form af dybt forankrede værdier. De værdier skal danne grundlag for den langvarige relation til vores kunder, det tætte samarbejde med vores leverandører og det familiære forhold til vores kollegaer. Vi ser frem til at arbejde sammen med din virksomhed i fremtiden.

Martin Aagaard Pedersen – CEO

Vores værdier

uafhaengighed_roed

Uafhængighed

Konkurrencedygtig
Lønsom vækst
Risikospredning

Redelighed_roed

Redelighed

Troværdig
Ærlig
Åben

Ansvarlighed_roed

Ansvarlighed

Ansvar
Respekt
FNs Global Compact

Ejerskab_roed

Ejerskab

Engagement
Ejere i daglig ledelse
Partnerskaber

Corporate Social Responsibility (CSR)

NORDEX FOOD prioriterer CSR, fordi hensyn, sund fornuft og omtanke altid har dannet baggrund for de beslutninger, der træffes i virksomheden. Ledelsen vægter, at det arbejde, NORDEX FOOD gør, giver positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi.

Vores arbejde med CSR er baseret på FN’s Global Compact og har fokus på menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og anti-korruption. Konkret omsættes det blandt andet til:

Genanvendelse af vand på vores mejerier.

Investeringer i anlæg, der kører på vedvarende energikilder.

Brug af bæredygtig palmeolie i vores produktion.

Optimale og bæredygtige emballageløsninger.

Samarbejde med vores mælkeleverandører om dyrevelfærd.

Tydelig udmelding overfor partnere og medarbejdere, at vi ikke tolererer korruption og bestikkelse.

Den lovpligtige redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens § 99 a, udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i NORDEX FOODs årsrapport. Se redegørelsen herunder.

Politik for dataetik

NORDEX FOOD prioriterer beskyttelsen af dine personoplysninger og sikrer, at de håndteres på en ansvarlig, gennemsigtig og sikker måde i overensstemmelse med gældende databeskyttelsespolitikker. Vi indsamler primært eksterne data gennem vores kontakt med kunder og leverandører, og vi sælger ikke dine data til tredjeparter. Din tillid og integritet er vigtig for os, og vi stræber altid efter at opretholde de højeste standarder for databeskyttelse og etik.

Den lovpligtige redegørelse for politik for dataetik, jf. årsregnskabslovens § 99 d, udgør en bestanddel af ledelsesberetningen i NORDEX FOODs årsrapport. Se redegørelsen herunder.

Vores lokationer

NORDEX FOOD er til stede i Danmark, Tyskland, Østrig, Rumænien, Belgien, Holland, Grækenland, Storbritannien og Kroatien. Og har egne produktionssteder i tre lande.

NF_kort_lokationer_dk
NF_kort_lokationer_en
NF_kort_lokationer_de
Kvalitet og leveringsservice

En professionelt styret forsyningskæde

Kvalitetsprogrammer hos vores mælkeleverandører

Strenge krav til miljø, dyrevelfærd og arbejdsmiljø garanterer NORDEX FOOD en førsteklasses mælkekvalitet. Det er mælkebønderne og NORDEX FOOD, der samarbejder om at implementere kvalitetsprogrammerne.

Kvalitet og fødevaresikkerhed

Vores produktionssteder er certificerede efter de strengeste internationale standarder for at sikre fødevaresikkerheden fra ko til køleskab. Dog er kvalitet og fødevaresikkerhed noget, hele NORDEX FOOD arbejder med – både internt og sammen med samarbejdspartnere. Vores produktion i Danmark er bl.a.  BRC AA, IFS og RSPO certificeret, mens vi på hovedkontoret i Dronninglund er BRC og IFS certificeret. 

Certificerede eksterne leverandører

Vi samarbejder med udvalgte partnere om at kunne tilbyde din virksomhed en bred vifte af hvide og gule oste samt andre mejeriprodukter i høj kvalitet. Så skal du kun handle ét sted. NORDEX FOOD er Specialisten i hvid ost med mere, så lad os hjælpe dig hele vejen.

Høj leveringsservice (OTIF)

Vi ved, at du har brug for de rette varer og den rette mængde til rette tid og på rette sted. Vi har et globalt distributionsnetværk. Derfor leverer vi ”on time – in full”. Dine leverancer er vores ansvar, og som din samarbejdspartner tager vi det meget alvorligt. 

Scroll to Top