Produktionssteder

Lige siden NORDEX FOOD blev grundlagt i 1984, har vi haft egen produktion af hvide oste. I starten producerede vi alle produkter på Nørager Mejeri i Danmark, men senere udvidede koncernen med produktionssteder i Pöggstall, Østrig (1999) og i Campulung, Rumænien (2006).

Herunder kan du læse mere om de enkelte produktionssteder.

Nørager Mejeri_luftfoto

NØRAGER MEJERI A/S

Beliggenhed: Himmerland, Danmark
Fabriksareal: 19.000 m2
Antal medarbejdere: 140
Produktion: 19.000 tons pr. år
Certificeringer: BRC AA, IFS, RSPO

 

Dronefoto_Nordex Käserei2

NORDEX KÄSEREI Ges.m.b.H

Beliggenhed: Pöggstall, Østrig
Fabriksareal: 8.500 m2
Antal medarbejdere: 50
Produktion: 6.000 tons pr. år
Certificeringer: IFS Higher Level


Investitionen 2021

Anschaffung einer digital gesteuerten Abfüllanlage für Entmolkung, Portionierung, Vorabtropfen sowie Erweiterung des Tanklagers.

Dieses Projekt wird vom Bundesministerium für Landwirtschaft, Regionen und Tourismus und der Europäischen Kommission (ELER) unterstützt. Nähere Informationen finden Sie unter:
- EU-Kommissionen (ELER)
- das Bundesministerium
- das Land NÖ

de-logos-edited
Logo No
Dronefoto_Nordex Food Romania

NORDEX FOOD ROMANIA SRL

Beliggenhed: Campulung, Rumænien
Fabriksareal: 4.000 m2
Antal medarbejdere: 35
Produktion: 5.000 tons pr. år
Certificeringer: FSSC 22000, RSPO

 

Scroll til toppen