Produktionssteder

Lige siden NORDEX FOOD blev grundlagt i 1984, har vi haft egen produktion af hvide oste. I starten producerede vi alle produkter på Nørager Mejeri i Danmark, men senere udvidede koncernen med tre produktionssteder i Pöggstall, Østrig (1999), Campulung, Rumænien (2006) og Minffordd, Wales (2019). Hvide oste-produkter produceres fortsat i Danmark samt i Østrig og Rumænien, mens der i Wales hovedsageligt pakkes en lang række Cheddar- og Mozzarella-udskæringer.
Herunder kan du læse mere om de enkelte produktionssteder.

Nørager Mejeri_luftfoto

NØRAGER MEJERI A/S

Beliggenhed: Himmerland, Danmark
Fabriksareal: 19.000 m2
Antal medarbejdere: 140
Produktion: 19.000 tons pr. år
Certificeringer: BRC AA, IFS, RSPO

 

Dronefoto_Nordex Käserei2

NORDEX KÄSEREI Ges.m.b.H

Beliggenhed: Pöggstall, Østrig
Fabriksareal: 5.000 m2
Antal medarbejdere: 40
Produktion: 5.000 tons pr. år
Certificeringer: IFS, FSSC 22000, ISO 22000

Dronefoto_Nordex Food Romania

NORDEX FOOD ROMANIA SRL

Beliggenhed: Campulung, Rumænien
Fabriksareal: 4.000 m2
Antal medarbejdere: 30
Produktion: 5.000 tons pr. år
Certificeringer: FSSC 22000, RSPO

 

Dronefoto FFW

FUTURA FOODS WALES Ltd

Beliggenhed: Minffordd, Wales
Fabriksareal: 6.400 m2
Antal medarbejdere: 44
Produktion: 2.340 tons pr. år
Certificeringer: BRC AA

Scroll til toppen