Produktionssteder

Lige siden NORDEX FOOD blev grundlagt i 1984, har vi haft egen produktion af hvide oste. I starten producerede vi alle produkter på Nørager Mejeri i Danmark, men senere udvidede koncernen med tre produktionssteder i Pöggstall, Østrig (1999), Campulung, Rumænien (2006) og Minffordd, Wales (2019). Hvide oste-produkter produceres fortsat i Danmark samt i Østrig og Rumænien, mens der i Wales hovedsageligt pakkes en lang række Cheddar- og Mozzarella-udskæringer.
Herunder kan du læse mere om de enkelte produktionssteder.

Nørager Mejeri_luftfoto

NØRAGER MEJERI A/S

Beliggenhed: Himmerland, Danmark
Fabriksareal: 19.000 m2
Antal medarbejdere: 140
Produktion: 19.000 tons pr. år
Certificeringer: BRC AA, IFS, RSPO

 

Dronefoto_Nordex Käserei2

NORDEX KÄSEREI Ges.m.b.H

Beliggenhed: Pöggstall, Østrig
Fabriksareal: 8.500 m2
Antal medarbejdere: 50
Produktion: 6.000 tons pr. år
Certificeringer: IFS Higher Level


Investitionen 2021

Anschaffung einer digital gesteuerten Abfüllanlage für Entmolkung, Portionierung, Vorabtropfen sowie Erweiterung des Tanklagers.

Dieses Projekt wird vom Bundesministerium für Landwirtschaft, Regionen und Turismus und der Europäische Union (ELER) unterstützt. Nähere Informationen finden Sie unter:
- EU-Kommissionen (ELER)
- Bundesministerium

de-logos-edited
Dronefoto_Nordex Food Romania

NORDEX FOOD ROMANIA SRL

Beliggenhed: Campulung, Rumænien
Fabriksareal: 4.000 m2
Antal medarbejdere: 35
Produktion: 5.000 tons pr. år
Certificeringer: FSSC 22000, RSPO

 

Dronefoto FFW

FUTURA FOODS WALES Ltd

Beliggenhed: Minffordd, Wales
Fabriksareal: 6.400 m2
Antal medarbejdere: 44
Produktion: 2.340 tons pr. år
Certificeringer: BRC AA

Scroll til toppen