Markeder

Vi distribuerer NORDEX FOODs kvalitetsprodukter over det meste af verden. Vi har udbygget vores markeder i takt med produktporteføljen siden 1984. I de senere år har opkøb og investeringer i produktionssteder og salgskontorer rundt om i Europa åbnet op for nye muligheder, og vi er altid interesserede i at udvikle partnerskaber i nye dele af verden.

Kontakt os, hvis du vil sælge NORDEX FOODs produkter eller ønsker vores hjælp med at afsætte dine produkter gennem vores omfattende globale distributionsnetværk.

Verdenskort_dansk

Kunder

I NORDEX FOOD er vi meget stolte af, at vi stadig har mange af de samme kunder, som da vi startede ud i 1984. For os er langvarige relationer, tillid og respekt nemlig noget, vi værner om - og det lige meget om din virksomhed er stor eller mindre. Vores salgsorganisation servicerer både industri, foodservice og detail. Globalt og lokalt står vi altid klar til at tilpasse produkter, emballage og levering til dine behov og ønsker. Vores mål er at garantere dig og din virksomhed et højt serviceniveau, og vi er gearet til at kunne håndtere både meget store ordrer fra vores BRC AA-certificerede produktionssteder og mindre leverancer til verdens fjerne afkroge.

Herunder finder du et udsnit af vores kunder. Der er mange flere – og vi er stolte af alle vores kunder, som viser os den tillid, der ligger i et samarbejde.

22.050-086_Nordex-Food_logoer_www_1200px-bred
Scroll to Top