Blød hvid ost – Perfekt til brug i madlavning

Du har søgt på blød hvid ost. Hos Nordex Food har vi mange års erfaring indenfor produktion af ost. Vi producerer et både stort og bredt udvalg af oste fra alle egne i verden. Lige fra indisk inspireret paneer, grillost og cheese fries til den røde cheddar.

Vi har med andre ord oste til en hver smag samt en hver lejlighed. Du vil desuden også, med ret stor sikkerhed, kunne finde lige netop din favorit i vores sortiment.

Men på trods af vores store sortiment, så er og bliver vores blød hvid ost dét vi værner mest om af alt. Det er denne type ost som vi specialiserede os i helt fra vores spæde start. Det er således heller ikke sært at det er denne type ost som ligger vores hjerte nærmest.

Blød hvid ost i sublim kvalitet

Hos os kan du godt begynde at sætte forventningerne op. Vi har i årevis produceret alverdens ost, her i blandt blød hvid ost. I al den tid Nordex Food har eksisteret er vi gået meget op i kvalitet og fødevaresikkerhed.

Grunden hertil skal findes i, at vi ønsker at du får den samme gode smag hver gang. Hver eneste gang du sætter tænderne i vores produkter skal være en smagfuld oplevelse i særklasse. Om du køber vores produkt i supermarkedet, hos ostehandleren eller får den serveret på en restaurant er for os underordnet. For ligegyldigt hvor du køber vores blød hvid ost, så skal du være glad og tilfreds.

Dette er, når alt kommer til alt vores mål, nemlig at gøre dig som kunde mæt, glad og tilfreds. Er dette opnået, så er vi tilfreds.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Blød hvid ost
Scroll to Top