Græsk yoghurt – grundlaget for lækre og nemme måltider

Du har søgt på græsk yoghurt. Vores græsk yoghurt har tæt på uanede anvendelses muligheder. Du kan starte dagen godt ud med en god skål af vores græsk yoghurt. Dermed er du sikret en god og næringsrig start på dagen. Du har endda mulighed for at gøre morgenmaden endnu mere lækkert. Du kan for eksempel komme lidt mysli eller måske lidt frisk eller tørret frugt på toppen.

Senere på dagen kan du lave en mager dressing til din salat eller dine grøntsags stænger. Men du kan naturligvis også bruge dem til fredag aftens chips dip.

Endelig kan du bruge dem til en god og luftig omgang bagværk. Her tilfører vores græsk yoghurt en dejlig smag og bidrager desuden lidt til hævningen, hvad enten det er en gærdej eller en surdej.

Med græsk yoghurt er du således aldrig langt fra et nemt, lækkert og smagfuldt måltid. Vi anbefaler derfor også at du altid har et bæger til at stå i køleskabet. På den måde har du altid et sundt og lækkert alternativ til fede eller sukkerholdige snacks. Dermed er det nemmere at træffe det kloge valg som både du og din krop bliver glad for i det lange løb.

Nordex Food – Græsk yoghurt i høj kvalitet

Hos Nordex Food går vi ikke alene op i den gode smag i vores produkter. Kvaliteten og fødevaresikkerheden er mindst lige så vigtig for os.

Vi gør os derfor også altid umage med at sikre vores høje kvalitets standarder. Vi kvalitetstester derfor alle vores produkter med jævne mellemrum. På den måde sikrer vi ligeledes at du som kunde får den samme gode smagsoplevelse med vores produkter, gang på gang.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

 

 

Græsk yoghurt
Scroll to Top