Udforsk vores udvalg af italiensk ost

Du har søgt på italiensk ost. Hos Nordex Food elsker vi italiensk ost og vi tror og håber, at du gør det samme.

Vi tilbyder et bredt udvalg af oste fra Italien. Vi tilbyder for eksempel parmesanen til din pasta og mozzarellaen til din pizza eller til gratinering. Men ikke nok med det, så kan vi naturligvis også byde på oste som mascarpone og gorgonzola.

Du kan således altid finde osten til de italienske klassikere som vi alle kender og elsker, her hos Nordex Food. Vores oste er det krydderi der får dine italienske livretter helt i mål. En portion pasta bolognese bliver bare bedre ved et drys parmesan ligesom, at en pizza bare er bedst med vores revet mozzarella på.

Italiensk ost produceret i Italien

Hos Nordex Food ønsker vi at levere oste i sublim kvalitet hver eneste gang. Vi sikrer os, at kvaliteten af hver enkel ost er i top. Hele vejen fra når råvarerne som eksempelvis den friske mælk ankommer til mejeriet, til når den færdigt lagret ost lander ude hos vores kunder. Vi er med hele vejen igennem i forhold til kvalitetssikringen, hvilket kendetegner samtlige af vores egne oste.

Netop fordi den høje kvalitet betyder så meget for os, så testes og smages vores og vores leverandørs oste med jævne mellemrum. Dette gøres for at sikre, at hver gang du spiser en af vores oste, får du den samme oplevelse, når det kommer til både smag, konsistens og kvalitet.

Vi leverer italiensk ost til både restauranter og supermarkeder i store dele af verden. Dermed kan du meget vel allerede have smagt en eller flere af vores oste. Måske du er stødt på vores sortiment af italiensk ost.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Italiensk ost
Scroll to Top