Mozzarella - Som et lille bid af Italien

Du har søgt på mozzarella. Det er helt forståeligt, at du ønsker at finde den bedste mozzarella til dine italienske specialiteter. Om det er til den hjemmebagte pizza eller om det er til gratinering, så kan du hos Nordex Food finde den ideelle ost til netop dette.

Oste fra Nordex Food er enten produceret på vores egne mejerier rundt om i Europa eller på vores hos vores samarbejdspartnere. Men dermed ikke sagt, at det ikke er efter italienske forskrifter. Vi kunne naturligvis aldrig drømme om andet end at følge de italienske forskrifter og traditioner, når vi producerer oste og det tilsvarende gælder det for vores leverandører af mozzarella.

Den klassiske ost er vel nok verdens mest kendte og mest benyttede ost. Her i den vestlige verden bruger vi flittigt af den smagfulde hvide ost. Der er tæt på uanede muligheder for, hvad man kan anvende osten til og det kunne meget vel også være dette der har gjort den så utrolig populær. Man ser den bl.a. på pizzaer og andre varme retter.

Italiensk mozzarella når det er bedst

Den delikate ost fås i mange forskellige varianter. Vi tilbyder revet mozzarella ost, men også mange andre slags ost. Vores mest solgte mozzarella er i blokke, som du selv kan rive og ost som allerede er revet. Du kan desuden få osten i flere forskellige pakkestørrelser.

Således kan du med garanti finde den type og mængde af mozzarella som du søger, i vores sortiment.

I Nordex Food går vi meget op i at opretholde høje standarder, når det kommer til kvalitet og fødevaresikkerhed. Dette gøres for, at du som kunde hos os, kan føle dig sikker i brugen af vores oste. Du kan hos os trygt stole på, at du får den samme smagsoplevelse gang efter gang.

Dette gør desuden, at du med fordel kan benytte vores store sortiment af oste i din virksomhed.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Mozzarella
Scroll to Top