Indisk paneer - Perfekt til vegetarretter

Du har søgt på paneer. Den indiske ost er kendt i store dele af verden og det er ikke uden grund. Osten tilbyder nemlig en helt unik og herlig smag. Paneer er en frisk, usaltet ost, som er ideel som erstatning for kød. Det er den, da den tilbyder en dejlig umami smag, som mange ellers savner i de fleste vegetarretter.

Paneer osten er yderst velegnet til at stege, marinere eller i gryderetter. Dermed er der helt utroligt mange muligheder for, hvordan du kan tilberede osten.

Hvis du er vegetar eller ganske enkelt er helt vild med ost, bliver du hurtigt vild med denne indiske ost. Især det faktum, at der er så umådeligt mange tilberedningsmuligheder gør, at du kan bruge den i så mange sammenhæng samt få så mange smage frem, at du ikke bare sådan lige bliver træt af eller får nok af paneer osten.

Nordex Food tilbyder Paneer i høj kvalitet

I næsten 40 år har vi fremstillet ost i udsøgt kvalitet. Vi startede her i Danmark, men har med årene haft vokseværk. I dag har vi således intet mindre end 4 mejerier fordelt ud i hele Europa.

Vi fremstiller således også adskillige tons ost hvert år og heriblandt også paneer osten. Vi har udvidet sortimentet markant de senere år. Vi eksporterer til mere end 70 lande over hele verden. Blandt vores kunder finder du blandt andet store supermarkedskæder og restauranter. Du kan dermed meget vel have smagt vores produkter ved flere lejligheder allerede.

Normalt skal man vælge mellem kvalitet eller kvantitet, men ikke hos Nordex Food. Vi kontrollerer nemlig konstant vores produkter, så du som kunde hos os, altid er sikker på den samme høje kvalitet fra gang til gang.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

 

 

Paneer
Scroll to Top