Salatost i tern går til de fleste salater

Du har søgt på salatost. Det kan være svært at finde frem til en virkelig god salatost. Hos Nordex Food har vi dog lagt os i selen og er kommet med et velsmagende bud.

Du kan som restauratør, supermarked eller ostehandler derfor, med fordel se i vores retning. I os får du en ordentlig og ikke mindst også pålidelig samarbejdspartner og leverandør.

Vi har mere end 20 års erfaring i at producere de lækreste hvide oste. Dermed kan du og dine kunder være sikker på, at kunne både se og smage vores høje standarder indenfor kvalitet såvel som fødevaresikkerhed.

Netop dette er noget, som ligger os utroligt meget på sinde og på trods af, at vi er vokset til i dag at være en af nordens største producenter af ost, så er hver enkelt ost og hver enkel kunde mindst lige så vigtig, som da vi startede forretningen op.

Vi er beliggende i Nordjylland, nærmere bestemt Dronninglund. Vores danske mejeri ligger blot 75 km fra vores hovedkontor. Udover mejeriet i Danmark, så har vi også mejerier i Østrig, Rumænien og Wales.

Vores mejerier har mange forskellige certificeringer som for eksempel: BRC AA, IFS, RSPO, FSSC 22000 og ISO 22000. Disse er et godt bevis på vores urokkelige høje standarder indenfor kvalitet og fødevaresikkerhed.

Måske netop derfor, samt på grund af vores værdier og arbejde indenfor bæredygtighed og dyrevelfærd, har vi også æren af at producere oste for internationale mærker som Tesco, Sainsbury, Burger King, Carrefour, Costco og mange flere.

Bestil din græske feta og salatost fra Nordex Food

Vi producerer vores egen salatost under varemærket Taverna. Vi forhandler også blåost og andre hvide oste. Alle er de egnede til at fremstille de lækreste salater.

Hvis du er interesseret i at sælge vores produkter under dit eget varemærke, så vil det glæde dig at høre, at vi allerede har en sådan ordning med en lang række kunder globalt. Så hvis du vil sælge vores produkter under dit eget varemærke, kan vi tilbyde dig mange fleksible alternativer vedrørende emballageløsninger.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

 

Salatost
Scroll to Top