Smagfulde skimmeloste

Du har søgt på skimmeloste. Hos Nordex Food forhandler vi en lang række forskellige oste. En af de typer af ost, som vi har forhandlet gennem en del år, er skimmeloste.

Hos Nordex Food går vi meget højt op i kvalitet og fødevaresikkerhed. Derfor kontrolleres vores produkter hele tiden for at sikre, at de fortsat lever op til vores høje standarder. Vores mål er nemlig, at du skal få en nærmest himmelsk smagsoplevelse, hver gang du tager en bid af en af vores oste.

Dette sikrer vi således gennem den løbende kontrol samt ikke mindst ved at bruge gode råvarer. Derfor er alle vores oste produceret af nogle af markedets bedste råvarer. Herunder kan nævnes frisk mælk, som kommer til mejeriet direkte fra landmanden. Dermed sikrer vi, at du nærmest kan smage friskheden, når du sætter tænderne i en af vores skimmeloste eller øvrige oste.

Stort udvalg af skimmeloste hos Nordex Food

Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder over hele verden et godt og bredt udvalg indenfor alverdens lækre og smagfulde oste. Netop derfor har vi gjort os umage med at lave en række udsøgte skimmeloste, som både du og dine oste elskende kunder helt sikkert vil elske allerede fra første bid.

Vi tilbyder samtlige af vores produkter i mange forskellige typer, størrelser samt mange former for emballage. Dette gør vi for, at du som restauratør, cater eller købmand altid kan finde netop den ost og den mængde du skal bruge.

Skulle du have specielle ønsker til emballering af dine produkter, så finder vi sikkert også ud af dette. Vi er vant til såkaldte private label kunder, hvor kunden sælger vores produkter under eget varemærke. Derfor er vi vant til at finde kreative og alternative løsninger.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Skimmeloste
Scroll to Top