Smag forskellen - Revet ost fra Nordex Food

Du har søgt på revet ost. Hvis du søger efter en god revet ost til din pizza, til gratinering eller til din pasta, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Nordex Food har vi specialiseret os i hvide oste. Herunder hører flere oste, som egner sig godt i revet form som ingrediens eller topping i adskillige retter.

Især i det italienske køkken kan det give god mening at forsøge at finde frem til en god revet ost. Her har vi flere kandidater klar. Her i blandt den populære parmigiano reggiano.

Dette er den klassiske parmesan, som er lavet på god og frisk dansk komælk. Inden den sendes ud til vores kunder, tilbringer den fantastiske parmesan minimum 12 måneder på ostelager. Herefter skæres den ud i blokke eller rives, hvorefter det sendes ud i verden til vores mange kunder.

Det er i løbet af disse mange måneder, at den smagfulde ost får sin karakteristiske smag og tætte struktur.

Revet ost til enhver anledning

Hos Nordex Food finder du oste til enhver anledning. Udover parmesanosten tilbyder vi desuden en uovertruffen mozzarella. Det er ikke sært, at netop denne ost er manges favorit ost i store dele af den vestlige verden.

Mozzarella er velegnet i et hav af både måltider og snacks. Hos Nordex Food tilbyder vi osten i store og mindre blokke som revet ost. 

Sidst men absolut ikke mindst, så har vi også cheddar osten til din burger, til dine nachos og mange andre gode retter.

Uanset hvilken af vores oste du vælger, så kan du være sikker på en stor smagsoplevelse samt den gode kvalitet og fødevaresikkerhed, som vi hos Nordex Food står for.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Revet ost
Scroll to Top