Smagfuld pizzaost fra Nordex Food

Du har søgt på pizzaost. Det giver god mening at søge frem til den bedste og mest delikate pizzaost. Hos Nordex Food forhandler vi den lækreste mozzarella. Den er vores bedste bud på en klassisk og virkelig smagfuld ost til pizza.

Osten har den perfekte bløde konsistens, som gør at den smelter, som den skal på pizzaen. Vores bud på en pizzaost er så cremet og lækker, at du højst sandsynlig ikke ønsker at gå tilbage til nogen anden ost.

Men ikke nok med, at vi kan tilbyde den lækreste mozzarella, så kan vi tilbyde så mange andre fantastiske oste, som ligeledes med fordel kan benyttes på din pizza.

Vi har nemlig et stort og ikke mindst også bredt udvalg af alverdens oste. Her i blandt nogle af italienernes klassikere og yndlinge. Vi kan eksempelvis varmt anbefale at forsøge jer med gorgonzola på de voksnes pizza. Desuden har vi naturligvis også den mest vidunderlige parmesan, også kaldet parmigiano reggiano. Begge oste er særdeles velegnet til jeres hjemmebagte pizza eller til en lækker portion pasta bolognese.

Nordex Food tilbyder flere typer af pizzaost

Hos Nordex Food finder du flere forskellige varianter af pizzaost. Da vi både leverer til supermarkeder og restaurationer verden over, så er der behov for mange forskellige løsninger.

Hos os finder du derfor både pizzaost, som er skåret i blokke, i mindre stykker eller er revet. Du finder desuden alle disse varianter i mange forskellige størrelser. Lige fra de små poser du køber i supermarkedet og op til store poser og blokke på adskillige kilo.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

 

Pizzaost
Scroll to Top