Udforsk vores store udvalg af tyrkisk ost

Du har søgt på tyrkisk ost. Hos Nordex Food har vi stor ekspertise i alverdens oste, her i blandt tyrkisk ost.

Hos Nordex Food har vi specialiseret os i produktion af hvid ost af højeste kvalitet. Det er ikke overraskende, at efterspørgslen efter denne type ost fortsat stiger over hele verden. Betegnelsen "hvid ost" inkluderer en bred vifte af oste fremstillet af ko-, får- og gedemælk. Disse velsmagende oste tilbyder en stor variation, når det kommer til smag, struktur og lagring.

Hos Nordex Food producerer vi blandt andet frisk, blød, halvblød, fast, saltlage, mild, cremet og grillost til vores kunder i fødevare- og cateringbranchen såvel som detailhandlere. Nogle af de førende mærker, vi kan tælle som forretningspartnere inkluderer Tesco, Sainsbury's, Burger King, Carrefour, Costco og mange flere.

Udover tyrkisk ost tilbyder vi græske, hollandske, engelske og italienske oste fra klassiske europæiske mærker. En række af disse produkter går under navnet Monte Christo. Her finder du oste som cheddar, gouda, blå og hvide oste samt pizzaost og Parmigiano Reggiano. Vores mejeriproduktion finder sted på vores moderne mejerier i Danmark, Østrig, Rumænien og Wales og andre oste får vi fra eksterne samarbejdspartnere.

Smag tyrkisk ost fra Nordex Food

Selvom vi driver avancerede mejerier, har vi en håndværkers tilgang til ostefremstilling. Vi forsøger således altid at forbedre og dygtiggøre os, samt følge med tidens udvikling og nye muligheder.

Vores mejerier har ​​følgende certificeringer: BRC AA, IFS, RSPO, FSSC 22000 og ISO 22000. De repræsenterer dermed et stærkt argument for at vælge os som forretningspartnere. Disse certificeringer er et ubestrideligt bevis på vores urokkelige engagement i kvalitet og fødevaresikkerhed. Under vores husmærke Taverna tilbyder vi salatost, grillost, domyati, feta, halloumi og tyrkisk ost til detailhandel samt restaurationer og catering.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

 

 

Tyrkisk ost
Scroll to Top