Halloumi er fantastisk som grillost

Du har søgt på Halloumi. Er du på jagt efter en god halloumi ost, så er du landet det helt rigtige sted. Osten er god i mange henseender og passer ind i mange lækre retter. Bedst er den dog, i vores optik, på grillen. Her får osten den helt rette konsistens og grillen tilfører desuden det sidste til den i forvejen fantastiske smag.

Vi er således ikke et sekund i tvivl om, hvordan du tilbereder din halloumi ost bedst mulig. Men har du ikke en grill er der naturligvis også andre gode måder at tilberede den på, Du kan for eksempel prøve at bage den i ovnen eller stege den på panden.

Intet kan dog slå den let røgede smag som grillen tilfører osten. Det giver det sidste pift som får smagsoplevelsen helt op i særklasse.

Halloumi er en fremragende erstatning for kød.

Grunden hertil er at den har en helt unik umami smag og desuden er rig på proteiner. Så hvis du ønsker at skære ned på dit indtag af kød, så er halloumi osten et godt sted at starte.

Vores halloumi går godt til mange retter, såvel med som uden kød. Det er derfor let og lige til at få det ind i din kost og dermed tilfører fantastisk smag og godt med proteiner til dine måltider.

Hos Nordex Food producerer vi selv mange af vores smagfulde oste på egne fabrikker. Dette gør vi for at sikre stabilitet i produktionen samt sikre vores altid høje kvalitet. Men Halloumi stammer fra Cypern og må kun produceres der, og leveres af en vores faste samarbejdspartnere.

Vi kvalitetstester alle vores produkter med jævne mellemrum. Dette gør vi for at du altid skal kunne stole på, at få samme gode smagsoplevelse fra gang til gang, samt for at kunne reagere på eventuelle problemer med fødevaresikkerheden.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Halloumi
Scroll to Top