Nordex Food tilbyder blåskimmelost i høj kvalitet

Du har søgt på blåskimmelost. Hos Nordex Food finder du med garanti din nye favorit blåskimmelost. Vi har et stort sortiment indenfor alverdens oste.

Hos Nordex Food sætter vi altid barren højt. Vi har derfor også vedvarende høje standarder, når det kommer til kvalitet og fødevaresikkerhed. Således kan du til hver en tid forvente smagfulde oste af høj kvalitet fra os hos Nordex Food. Hvis du spørger os, så kan netop dette også tydeligt smages i de mange oste som vi tilbyder vore kunder.

Det store udvalg af blåskimmelost som vi hos Nordex Food fører, er kendt og elsket af mange. Der er især mange rundt om i hele Europa, som holder af udvalget af blåskimmelost. Det kommer naturligvis på ingen måde bag på os.

Når du køber en blåskimmelost af Nordex Food, er du altid sikret god smag og konsistens som du ikke finder mange steder. Vi gør os til hver en tid umage med at finde frem til de bedste og mest smagfulde oste på markedet. Derfor kan du trygt skrue forventningerne op samt glæde dig til at sætte tænderne i vores sortiment af lækre oste.

Vores oste går godt til et hvert ostebord. Desuden er det også yderst værdsat til et veldækket morgenbord, hvor osten får lov til at smelte på det lune morgenbrød.

Blåskimmelost i private label

Hos Nordex Food kan vi tilbyde dig som kunde, at kunne sælge vores sortiment af oste under eget varemærke. Dette kaldes også private label.

Dette er specielt velegnet til supermarkedskæder, men også ostehandlere og restaurantkæder kan have glæde af denne service. Her kan du give dine kunder den gode Nordex Food smagsoplevelse, men under dit helt eget brand.

Vi er yderst fleksibel når det kommer til private label. Således kan du næsten altid få dine behov og ønsker opfyldt hos os.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost i private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Blåskimmeloste
Scroll to Top