Prøv den smagfulde gedeost fra Nordex Food

Du har søgt på gedeost. Hos Nordex Food holder vi meget af denne klassiker. Derfor lå det også i kortene helt fra start, at vi naturligvis måtte have vores egen produktion af den smagfulde gedeost.

Som navnet også antyder, så er vores gedeost naturligvis lavet på god gedemælk. Dét at producere ost af gedemælk er ikke ligefrem noget nyt påfund. Det anslås nemlig, at de første oste blev lavet på netop gedemælk. Dermed har man i tusinder af år produceret gedeost her i verden.

Der er dog sket en hel del siden man producerede den første gedeost. I dag produceres vores gedeost på vores moderne fabrikker. Her har vi rammerne og værktøjerne til, at fremstille de mest fantastiske og smagfulde oste.

Vi producerer hver dag et bredt udvalg af oste. Således kan du næsten med garanti også finde din favorit i vores sortiment. Om det er den gode mozzarella til din pizza, parmasan til din pasta, feta osten til salaten eller ost til morgenbordet. Dét og meget mere finder du i vores udvalg her hos Nordex Food.

Gedeost med private label

Du finder vores produkter i mange supermarkeder samt på restauranter i store dele af Europa. Men faktisk har du og din virksomhed også mulighed for at få produceret gedeost og vores mange andre produkter med private label.

På den måde kan du sælge vores oste under eget mærke og således tilbyde dine kunder gode kvalitetsoste og samtidig promovere din virksomhed eller jeres brand.

Hos Nordex Food går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores oste. Dette gælder naturligvis også vores gedeost.

Vi kvalitetstester derfor også løbende alle vores produkter. Dette gør vi ganske enkelt for at sikre, at der ikke sker brud på fødevaresikkerheden, samt at vi bevarer den gode konsistens og de dejlige smage i vores oste.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

Gedeost
Scroll to Top