Hos Nordex Food finder du et stort udvalg af grillost

Du har søgt på grillost. Hos Nordex Food har vi et bredt sortiment indenfor grillost.

Ost er fantastisk, men ost på grill er om muligt endnu bedre. Her får du en helt fantastisk lækker konsistens som kombineres med den let røgede smag som grillen tilfører osten.

Det er dog ikke alle oste der egner sig lige godt til grillen. Derfor kan du med fordel tage udgangspunkt i vores udvalg af grillost. På den måde er du sikker på at få velegnede og ikke mindst smagfulde oste med hjem til din grillaften.

Du kan med fordel prøve at smage vores halloumi ost. Dette er en af vores bedst sælgende oste til grillen. Den er kendt og elsket af mange for dens unikke smag og cremede konsistens som en tur på grillen giver den.

Skulle det være tilfældet at du ikke har en grill eller ikke har tid til at tænde op i din grill, Så er der en anden løsning, Vores grillost er nemlig næsten lige så fantastisk når de steges på en pande. På den måde kan du nemt, hurtigt og uden besvær tilberede grillost i en ellers travl hverdag.

Hos Nordex Food producerer vi grillost i højeste kvalitet

Vi producerer selv de fleste af vores oste på vores 4 fabrikker som er spredt rundt om i Europa. Det gør vi fordi vi værner meget højt om vores standarder indenfor kvalitet og fødevaresikkerhed. Det er disse standarder der gør, at du gang på gang kan forvente den samme gode og fyldige smag.

Når vi selv producerer de fleste oste, kan vi konstant kontrollere ostene. Dette gør vi for at sikre at de netop lever op til vores høje standarder.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. 96 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

 

Grillost
Scroll to Top