Parmigiano reggiano – ægte parmesan, når det er bedst

Du har søgt på parmigiano reggiano. Vi producerer mange forskellige oste her hos Nordex Food, men en af vores absolutte favoritter er uden tvivl parmigiano reggiano, denne ost produceres hos en af vores italienske leverandører. Denne ost er helt unik og ekstra smagfuld. Dette skyldes især den lange lagring, som osten gennemgår inden den skæres i mindre stykker og blokke og sendes afsted.

Parmigiano reggiano er særligt velegnet som det sidste strejf til en lækker gang pasta. Osten klæder dog også en lang række andre retter, som supper og salater. Desuden er den italienske klassiker ofte anvendt i tapas. Du støder dermed ofte ind i italienernes yndlings ost.

Parmigiano reggiano produceret på Nordjysk mejeri

Nordex Food blev etableret for mere end 20 år siden, med rødderne solidt plantet i den nordjyske muld. Men som årene er gået, har vi vokset os større og større og har dermed intet mindre end 4 mejerier rundt om i Europa i dag. Vores hovedmejeri er og bliver dog det nordjyske mejeri.

På trods af et måske overraskende stort udvalg af såvel parmigiano reggiano som alverdens andre oste, så producerer vi selv mange af vores produkter. Det gør vi for konstant, at kunne teste og opretholde ostenes kvalitet samt fødevaresikkerhed.

Dette ligger os nemlig umådeligt meget på sinde. Vores mål er, at hver en bid af vores oste skal være mindst lige så himmelsk som den forrige. Dette sætter store krav til kvaliteten af råvarerne samt selve produktionen. Disse krav stiller vi også til vores leverandører, derved sikrer vi den bedste mulige kvalitet.

Men med de gode friske råvarer, som dugfrisk mælk fra såvel køer som geder samt en moderne produktion, så når vi i mål.

Når osten er færdiglagret efter minimum 12 måneder, så er den klar til at komme ud til vores kunder, som hovedsageligt er restauranter og supermarkedskæder i mere end 70 lande. Vores oste anvendes for eksempel på flere kendte spisesteder og restauranter. Du kan derfor meget vel allerede have smagt op til flere af vores oste.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre om dine muligheder for ost på private label – Så kontakt os i dag på telefon nr. tel:00459647150096 47 15 00 eller på mail: export@nordex-food.dk

 

 

Parmigiano reggiano
Scroll to Top